diumenge, 12 de desembre del 2021

JOSEP DENCÀS, DE PLENA ACTUALITAT

Josep Dencàs

"Tota política per triomfar, necessita moure forces joves, donar-los una mística, una disciplina, i portar-les al terreny de l'acció." "Vull fugir dels motllos vells del republicanisme, no vull entrar als motllos -inèdits a casa nostra- però vells a altres països, de la dogmàtica marxista, per a formar un moviment polític jove i ardent sostingut al damunt de dos principis fonamentals: nacionalisme, socialisme"

Josep Dencàs, patriota i independentista català, és delia de defensar Catalunya tant de l'escomesa d'Espanya com de l'esquerra apàtrida virulentament catalanòfobes ambdues. 

Això no li és perdonat. En ser plenament vigent el seu pensament. És pel que la seva figura pateix la molt esbiaixada i agre crítica tant d'Espanya com de l'esquerra. Qui segueixen avui, com ahir, sent enemics de la nostra nació.

Cal esmentar també el poruc rebuig de certs catalans tant de dreta com d'esquerra a reivindicar-ne el pensament i l'acció. Esporuguits com estan front l'estigmatització i represàlia amb que són amenaçats pels nostres enemics si ho fan.

D'ell se n'ha parlat molt, encara se'n parlarà més, però si n'hi ha res clar és que va identificar lúcidament els enemics dels catalans i va maldar coratjosament d'actuar per combatre'ls. 

Tot amb el noble, just i inequívoc objectiu d'assegurar-nos un futur digne.

Dencàs seria avui un nacionalista decidit a combatre contra el multiculturalisme i el multiracialisme atiats suïcidament per ERC, CUP i JxC. Així com contra Espanya que segueix volent destruir-nos emprant, entre altres armes, la immigració.

Militaria, molt probablement, a Som Catalans. Qui en comparteix la fita d'assegurar-nos un futur digne a l'Europa dels pobles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada