dijous, 16 de desembre del 2021

JORDI CUIXART, NACIONALISTA?

  

Jordi Cuixart

"No hi ha cap bandera que em representi. I no ho dic de rotllo happy flower. Tot és molt més complex que una bandera. A mi el concepte identitari no m’interessa." "Hem de fer autocrítica. En els últims 8-10 anys, buscant l'Estat, hem perdut la nació".

Al decurs de tres anys Jordi Cuixart ha passat de menysprear la identitat a gairebé reivindicar el nacionalisme.

Enhorabona. Esperem, tanmateix, que la greu destrossa que multiculturalistes i multiracialistes com ell han fet de la nació catalana sigui revertible.

La tasca de reviscolament de la nostra nació després del pas de llumeneres com Cuixart pertoca, així. als nacionalistes.

És dubtós que Cuixart esdevingui nacionalista però la seva autocrítica és, malgrat tot, molt escaient.

Perquè titllar com nosa de la que deslliurar-se a la nostra identitat catalana i europea és absurd i criminal.

Dissolta aquesta entre masses d'immigrants aliens a Catalunya i Europa, de qui Cuixart i altres n'atien l'assentament il·limitat, quin sentit pot tenir la nostra independència?

Gent com ell ens destrueixen als catalans i als europeus amb la seva imposició de l'esmentada immigració en reemplaçar la diversitat autòctona. L'única diversitat que cal promoure a la nostra terra.

Seria bo que Cuixart fos conseqüent amb la seva declaració d'haver errat en pretendre marginar el nacionalisme aquesta passada dècada.

Però, malauradament, no se'n pot esperar gaire. Probablement prioritzarà els seus caducs i destructius dogmes ideològics a maldar d'assegurar un futur per Catalunya i Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada