dissabte, 18 de desembre del 2021

ASSENYALEM ELS COL·LABORACIONISTES AMB L'ISLAMITZACIÓ

 

El Consell d'Europa i la Unió Europea al servei de l'islamització

"(...) Siham Azaouyat, membre de l'executiva dels comuns a Rubí, considera que la discriminació de les dones per portar el vel és 'totalment actual' i ha recordat que 'la percepció i el prejudici social acaba afectant en les persones migrades'." "(...) La presenta l'Associació Rubí Sociocultural i Integració a través d'En Comú Podem Rubí i demanen, entre altres mesures, que es creï una figura, similar a la d'un síndic, que ajudi a canalitzar denúncies per aquesta causa i que garanteixi els drets fonamentals d'aquestes dones." 


A Rubí és veu un cop més la conxorxa entre l'esquerra i l'islam. Tan flagrant i estesa arreu d'Europa occidental que a França s'ha creat el molt escaient terme d'islamo-gauchisme per referir-se'n.

Però no és una relació de simbiosi aquesta sinó de parasitació de l'esquerra per l'islam. Els musulmans en fan servir múrriament les organitzacions, la xerrameca i l'argot en benefici del seu avenç a la nostra terra. 

La traició contra els catalans i europeus és perpetrada, tanmateix, per altres molt més enllà de l'esquerra. 

El Consell d'Europa, creat amb la fita de potenciar la democràcia i l'identitat europees, va encetar recentment una campanya favorable al hijab finançada per la Unió Europea . 

S'hi va copsar tan patèticament l'islamofília de la gent que controla ambdues, qui les empra per destruir l'identitat i la democràcia europees traint-ne la fita original, que van sentir-se forçats a retirar-la.

El seu col·laboracionisme amb l'islamització dels europeus ha estat ben palesat malgrat la retirada de l'esmentada campanya. 

Així que la recurrent i planyívola queixa dels musulmans, repetida pels col·laboracionistes que tan reeixidament parasiten, de patir violència racista i institucional manca de versemblança. 

Perquè els violentats són, pel contrari, els nombrosos catalans i europeus calumniats, censurats i reprimits en denunciar la connivència dels col·laboracionistes nostrats amb l'islam.

Què se n'ha fet dels nostres drets fonamentals com, per exemple, assegurar un futur a la nostra identitat etnocultural? Per què és prioritza la dels immigrants, musulmans en aquest cas, en perjudici de la nostra?

Cal assenyalar els culpables de la traició contra els pobles d'Europa, començant pels qui traeixen els catalans a Rubí així com arreu de la nació catalana, per tal de deslliurar-nos-en i garantir el nostre futur.

Ara o mai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada