dimarts, 7 de setembre del 2021

EL RACISME SISTÈMIC ÉS CONTRA ELS EUROPEUS

Aishnine Benjamin

"(...) Many critics questioned why the health service was using taxpayer money to run the blog - written by equality tsar Aishnine Benjamin - when the pandemic has caused waiting lists to top 13 million. In her ramblings, Ms Benjamin - the equality, diversity and inclusion lead at the Nursing and Midwifery Council - gives white people an extensive reading list of anti-racist literature."

En nom de la igualtat van perpetrar els comunistes els pitjors genocidis al decurs del segle XX.

Ara, novament en nom de la igualtat, s'escomet contra els europeus. Des d'institucions tan venerables com, en aquest cas, la sanitat pública britànica. 

Som comminats en un to condescendent, que vol aparentar ser amable, de sotmetre'ns i resignar-nos a l'adoctrinament en la culpa blanca.

S'inclouen així un seguit de llibres per llegir on, com era previsible, es pontifica sobre el "privilegi" i la "fragilitat" blanques. 

Tot això és fa amb el suport del poder. Palesant que aquesta escomesa contra els europeus pel simple fet de ser-ho no prové d'una colla d'eixelebrats, com Aishnine Benjamin, sinó que està atiat pel Sistema.

Ets català? Ets europeu? Sàpigues, si és que encara no te n'has assabentat, que van per tu. Què malden de veure't humiliat i pidolant perdó per ser-ho. De veure't disposat a redimir la teva culpa blanca a qualsevol preu.

A col·laborar activament en la teva extinció mitjançant la substitució per altres identitats etnoculturals. Només amb la teva mort podràs redimir-te.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada