divendres, 10 de setembre del 2021

LLIBERTAT PER THAÏS D'ESCUFON!

Thaïs d'Escufon

"Nous refusons que notre peuple continue d’être submergé (…) À tous ceux qui veulent nous envahir, retournez chez vous. L’Europe ne sera jamais votre maison."

Thaïs d'Escufon, portaveu de la dissolta Generació Identitària, ha estat condemnada a dos mesos de presó i una multa de 3000€ per aquestes paraules. Pel delicte de defensar Europa.

El mateix poder que amenaça agressivament a Hongria i Polònia arran de la seva suposada deriva dictatorial reprimeix, alhora, qui malda d'assegurar un futur pels pobles europeus.

Pretenent que això és un delicte d'odi. Tanmateix l'odi, contra els europeus, és el que sent aquest poder i gentalla com la de SOS Racisme que celebra l'empresonament d'aquesta coratjosa dona francesa i europea.

Què Thaïs d'Escufon i altres identitaris defensin Europa mitjançant accions agosarades, enginyoses i pacífiques fa encara més greu la repressió que pateixen.

Però són precisament les seves reeixides i mediàtiques accions, el seu enfortiment arreu d'Europa com és palesa a França, Anglaterra o Dinamarca, el que ha atiat la barroera i irada reacció del poder.

Sembla que la democràcia és redueix a allò que aquest poder li convé o, dit altrament, a allò que no n'amenaça el statu quo. Nefast per la supervivència dels europeus començant pels catalans.

El missatge del Sistema amb la seva repressió és palesa clarament; ens vol resignats a la nostra desaparició. La resposta dels patriotes arreu d'Europa també cal que sigui clara. Mai ens resignarem a ser extingits.

Faig meves les paraules de Thaïs d'Escufon. Procuraré, com tants d'altres europeus, de fer-les realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada