dimarts, 24 d’agost del 2021

ENS CAL SER ISLAMÒFOBS

 

"(...) Ibrahim ha afirmat en una entrevista que "els talibans són fortament nacionalistes i circumscriuen la seva situació únicament a l'Afganistan". Són "persones que estimen al seu país que tenen un compromís clar per governar i per satisfer certes demandes de la comunitat internacional", afegeix."

Ibrahim menteix. 

Perquè els mateixos talibans han advertit que "un dia els mujahidíns assoliran la victòria i la llei islàmica s'esdevindrà no només a l'Afganistàn sinó arreu de tot el món. Nosaltres no tenim presa. Nosaltres creiem que s'esdevindrà un dia. La gihad no acabarà fins el darrer dia".  

És només una de les moltes falsedats amb que aquest convers a l'islam pretén confondre els catalans. 

S'embolcalla en la xerrameca de l'esquerra mitjançant la que fa victimisme i, alhora, defuig de fer una crítica al sistema polític i religiós del que és un proselitista.

Res que no s'hagi comentat en entrades anteriors d'aquest bloc quant a Khola Hasan o Najat Driouech.

Malauradament massa catalans es senten forçats a creure les seves mentides. 

En patir l'acarnissat adoctrinament en el multiculturalisme i multiracialisme, en la culpa blanca, tenen pànic a ser islamòfobs. 

Quan no només és legítim ser islamòfob sinó que cal ser-ho si volem assegurar un futur per la nostra llibertat i identitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada