dijous, 19 d’agost del 2021

NAJAT DRIOUECH I ELS TALIBANS D'ESQUERRA

Najat Driouech empra el victimisme, com és avorridament habitual entre els musulmans, com argument únic contra qualsevol que en discrepi. Això és tan hilarant com hipòcrita. En ser l'islam un sistema polític i religiós tan agressiu com expansionista. Històrica i actualment. 

Però és també vell i murri com palesa que vagi de víctima de qui el pateix. Els musulmans fan servir en aquest sentit la xerrameca de l'esquerra. Posant-la al servei de l'avenç de l'islam a la nostra terra i entre la nostra gent. 

Tota la classe política s'ha volgut creure el seu victimisme. En cobeja els vots. Més enllà de l'interès electoral, tanmateix, l'esquerra està tan obcecada en la guerra cultural i identitaria que ens fa als catalans i europeus que no dubta en donar-los suport. Una actitud masoquista que els musulmans, com és natural, malden d'aprofitar. 

Val a dir que el victimisme de Driouech rau en la seva manca de capacitat i voluntat de fer una crítica sincera i pública no ja dels talibans sinó de l'islam. No la farà. Perquè els talibans només segueixen coherent i honestament allò que Mahoma, inspirat pel seu déu, va dir i fer en vida seva. 

Com ella fa també. Només que d'una forma més subtil. En no ser el mateix imposar la xaria als afganesos i pobles semblants que als catalans i europeus. Després del fracàs en pretendre imposar-nos-la al decurs de mil·lennis mitjançant la força ara ho fan per un altre mitjà.

Ho fan treient profit, oportunistament, del col·lapse de la nostra cultura i identitat. Arran de l'esmentada guerra nihilista desfermada per l'esquerra postmoderna des d'unes dècades ençà contra nosaltres. 

Els talibans no perjudiquen musulmans com Driouech excepte en explicitar la veritable natura del sistema polític i religiós que és l'islam. Potser en discrepen quant als mitjans però no quant a l'objectiu. És per això que Driouech i aquests són, en realitat, indestriables. 

Els activistes i polítics d'esquerra que s'han posat al servei d'aquesta i gent semblant actuen com els infames geníssers otomans. Com veritables talibans d'esquerra. Traïdors a la identitat dels catalans i europeus. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada