dilluns, 23 d’agost del 2021

KHOLA HASAN, LA MENTIDA DE L'ISLAM MODERAT

Khola Hasan

"(...) She said if the west 'gave them a helping hand... maybe they could progress' (...) Sharia Council scholar Khola Hasan today told BBC Radio 4 that the Islamist group's recent posturing on women's rights was a 'good start', and 'every single person that I know, as a Muslim' was 'celebrating' their return. When asked about reports of women and children being beaten and whipped as they pass through checkpoints in Afghanistan, Ms Hasan said Afghanistan is a 'tribal society with tribal loyalties', with 'a lot of violence within the communities' amid decades of 'occupation'. Ms Hasan said: 'We have to be very careful not to take small, minor incidents and make them into something huge.' (...) She added that 'western media loves misrepresenting Muslims"

Khola Hasan, del Consell de la Xaria Islàmica del Regne Unit, és un altre excel·lent exemple de com els musulmans suposadament moderats i els talibans així com altres semblants són en acabat el mateix. 

Per què sinó celebren, tal com Hasan diu, la presa del poder a l'Afganistan per aquests?  

Val a dir que Najat Driouech, diputada d'ERC al parlament, molt segurament comparteix les paraules de Khola Hasan. 

Ambdues practiquen el mateix victimisme musulmà. 

Quant a Hasan en maldar de presentar els talibans com bondadosos reformistes de qui els occidentals, tan racistes, donen una imatge negativament esbiaixada. 

També en pretendre que la violència dels talibans, que es basa en el que va dir i fer Mahoma en vida per manament diví, és resultat de tensions tribals.

Mai no pot blasmar-se als musulmans i a l'islam de res. La culpa de totes les seves malvestats sempre és d'altri.

Tan acostumades estan a tractar amb europeus acomplexats per ser-ho, adoctrinats com són en la culpa blanca, que Hasan fins i tot vol que malbaratem milions i milions d'euros en ajudar els talibans. 

Per què no? Si financem tan generosa com suïcidament el nostre propi reemplaçament cultural i racial a la nostra terra, per què ens hi negaríem? 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada