dimarts, 21 de febrer del 2023

ALTERNATIVA PER ALEMANYA I EL FRAU DEMOCRÀTIC

 

Björn Höcke

"[...] The AfD, meanwhile, consolidated its position on the political scene. In 2017 it became the third-largest party in the Parliament, leading the opposition. [...] Far from moderating the party, success radicalized it. The AfD has developed into an ever more extremist and antidemocratic force. Today it is dominated by people like Björn Höcke, a party leader who, according to a court ruling, can be legally described as a fascist. [...] According to a recent study, 23 percent of western Germans said they believed the country was being “swamped with foreigners.” (The figure in eastern Germany was 40 percent.) " "[...] But 10 years after the AfD’s founding, that so-called firewall is beginning to show cracks. The AfD has become both more successful and more radicalized in recent years."

Quina mena de democràcia criminalitza els molts i cada cop més alemanys que s'oposen a la imposició i l'enaltiment de la immigració mentre, per exemple, facilita a l'iranià Behzad K. Khani de vomitar el seu odi racista en contra seva?

Quina mena de fal·làcia és aquesta democràcia on és delicte treballar per assegurar un futur digne pels alemanys, així com per la resta d'europeus, on se'ls ignora excepte per comminar-los a esllanguir-se resignadament?

La seva voluntat d'existir cal ser respectada. Com pot parlar-se seriosament de democràcia a Alemanya quan Alternativa per Alemanya, que hi és el tercer partit nacionalment i el primer a molts llocs, és marginada i fins i tot reprimida per l'Estat?

Sembla que a Alemanya n'hi ha que no tenen prou amb l'adoctrinament sistemàtic en la culpa blanca contra els alemanys sinó que, a més, pretenen negligir-ne una part molt significativa en no sotmetre-s'hi. 

Malgrat els maldestres intents de relacionar-la amb violència l'AfD s'ha palesat fefaentment respectuosa de la democràcia. Mentre que l'esquerra, amb els seus antifeixistes, n'ha agredit impunement molts militants i simpatitzants.

El problema no són els alemanys que mitjançant l'AfD i encapçalats entre altres per Björn Höcke s'oposen a la seva anihilació etnocultural. Ho és qui dirigeix un sistema nominalment democràtic però que no ho és en realitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada