diumenge, 19 de desembre del 2021

MICHAEL MEISTER VENÇ ALS BRÈTOLS ANTIFEIXISTES

 

Michael Meister

"(...) Michael Meister, a state parliament member for the AfD, had been walking alone on the streets of Rostock on Saturday evening when two left-wing extremists—both of whom have yet to be identified—attacked him from behind while hurling insults like “You AfD Nazi pig,” German daily Junge Freiheit reports. (...) Earlier this year, following an information request from the AfD parliamentary group to the federal Bundestag, it was revealed that police recorded 694 attacks on AfD members in 2020."

Per l'esquena han agredit dos brètols de l'ultraesquerra antifeixista, palesant la seva covardia, a Michael Meister diputat d'Alternative für Deutschland o altrament dit Alternativa per Alemanya. 

Meister, malgrat tot, els ha fet fugir. Reblant la covardia dels seus agressors. 

Aquest no és un cas aïllat. Els membres de l'AfD són qui més agressions pateixen a Alemanya. L'ultraesquerra antifeixista allà present és qui més sovint perpetra violència política -també a Catalunya-. 

El nou govern a Alemanya d'Olaf Scholz, encara que vell i ranci quant a la seva ideologia, ha proclamat tanmateix que l'amenaça per la seva democràcia és allò que anomena l'ultradreta. Referint-se poc subtilment a l'AfD.

La covarda violència de l'ultraesquerra antifeixista gaudeix així de la complicitat del SPD i la resta de l'esquerra. 

L'Oficina Federal per la Protecció de la Constitució o Bundesamt für Verfassungsschutz, a les ordres del ministeri d'interior ocupat pel mateix SPD, s'abraona contra l'AfD mentre deixa impune als brètols antifeixistes. 

Quina mena de democràcia és aquesta? És això el millor que en podem esperar? És aquest el resultat del renovat protagonisme de la socialdemocràcia tan celebrat per alguns? 

Després aquests mateixos diuen lamentar-se de com està d'afeblida i decadent precisament la democràcia. Del rebuig creixent de tants alemanys i altres europeus a aquesta en adonar-se de la seva podridura.

No pot sobtar que això passi quan és reprimeix directament mitjançant la BfV i indirectament mitjançant l'ultraesquerra antifeixista, en nom de la democràcia, qui gosa de dissentir del poder. A qui defensa la seguretat, llibertat i identitat dels alemanys i altres europeus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada