dimarts, 14 de setembre del 2021

ELS COVARDS ANTIFEIXISTES ATAQUEN DE NOU

 

Olga Petersen

Linksextreme haben am Samstag in Hamburg versucht, die AfD-Bürgerschaftsabgeordnete und Bundestagskandidatin Olga Petersen anzugreifen. Am Rande einer nicht-öffentlichen Wahlkampfveranstaltung mit dem EU-Abgeordneten Nicolaus Fest wurde ein AfD-Parteimitglied verletzt, als er versuchte, Petersen vor den 15 bis 20 Angreifern zu schützen. Nach JF-Informationen erlitt das Opfer ein Schädel-Hirn-Trauma und wurde wegen des Verdachts auf eine Gehirnerschütterung in ein Krankenhaus eingeliefert, das er am selben Abend wieder verlassen konnte.

Olga Petersen, diputada de l'AfD a Hamburg, va ser assaltada fa pocs dies per una vintena de brètols de l'ultraesquerra antifeixista. Un company de partit que va maldar de defensar-la va ser hospitalitzat amb traumatisme cranial. Val a dir que, a mitjans d'agost, la casa de la candidata Nicole Jordan de l'AfD a Hamburg va patir l'agressió dels esmentats brètols comunistes.

Les agressions dels comunistes és succeeixen amb la passivitat còmplice dels altres partits -incloent els de dreta-. Qui, pel contrari, juntament amb els mitjans s'esverarien histèricament en el molt improbable cas d'una agressió nacionalsocialista contra els militants d'algun altre partit.

S'atorga així impunitat política, però també policial arran de la manca d'interès de la policia en protegir les víctimes, als covards antifeixistes. Covards, exacte, en agredir en grup i emparats pel poder al que diuen oposar-se contra persones indefenses. En representar aquestes la veritable i única alternativa al poder establert.

Aquesta és la seva pretesa democràcia. Un Sistema que reprimeix directa o indirectament, mitjançant els seus antifeixistes, els patriotes i dissidents. Mentre es vanta de ser garantia de llibertat arreu del món. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada