dijous, 26 d’agost del 2021

UNS MORTS NO TAN BONS COM ALTRES

 

Comunistes segrestant la lluita d'alliberament nacional

"(...) Les obres d'ampliació de l'aeroport d'Odessa, al sud d'Ucraïna, han permès descobrir 29 fosses que contenen les restes d'entre 5.000 i 8.000 persones.(...) El nombre de víctimes mortals podria augmentar, ja que les tasques de recuperació de cossos encara s'estan realitzant. (...) molts dels cossos presenten la marca d'una bala al clatell, mètode d'execució habitual per part del NKVD, la policia secreta soviètica prèvia al KGB."

Només al decurs de la Gran Purga desfermada per Stalin entre 1937 i 1938 van ser assassinades pels comunistes a la URSS fins 1 milió de persones. 

És llavors quan, a més, van ser massacrades aquestes milers de persones ara descobertes a Ucraïna.

Cal afegir-hi les assassinades a la Deskulakització, al Gulag, a les deportacions massives, a la massacre de Katyn, al Holodomor i a la Fam del Kazakhstan que en total sumen 8 milions de víctimes del comunisme.

Val a dir que això és només a la URSS sota la dictadura de Stalin. Sense afegir, per exemple, la Xina sotmesa a Mao. 

Sembla, tanmateix, que els 8 milions de morts per Stalin no són tan bons com altres. Altres morts què són, pel contrari, brandats sistemàticament contra els catalans i europeus. En ser la base de la culpa blanca amb que alguns pretenen estigmatitzar-nos perpètuament.

Els 8 milions de morts de Stalin és pretenen fer passar desapercebuts. No sigui que desllueixin l'enlluernadora i immaculada aura de superioritat moral que encara molts s'entesten a veure no només en el comunisme sinó en l'esquerra.

Pot adduir-se que el capitalisme també ha provocat i provoca patiment. Cert. Però, sortosament, no estem condemnats a triar entre ambdós

Especialment ara que és palesen obertament complementaris més que antagonistes. 

Només cal veure com, per exemple, grans marques es fan seves les exigències més extremistes del col·lectiu LGTBIQ+. O com fan propaganda acarnissada del multiculturalisme i multiracialisme així com del mestissatge.

La pulsió nihilista i genocida de l'esquerra amenaça ara amb anihilar els catalans i la resta d'europeus. La seva guerra contra la cultura i els valors de Catalunya i Europa pretén soscavar els fonaments de la nostra identitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada