dimecres, 29 de març del 2023

ERC, COMUNISME I GENOCIDI UCRAÏNÈS

 


"ERC y EUiA Comunistes concurrirán en coalición a las elecciones municipales en ocho municipios el próximo 28 de mayo, entre los que figuran L'Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Cornellà, Mollet (Barcelona) y Vielha (Lleida)." "The French parliament on Tuesday (28 March) recognised as 'genocide' the 1930s starvation of millions in Ukraine under Soviet leader Joseph Stalin, known as Holodomor, a move welcomed by President Volodymyr Zelenskyy. [...] The text adopted in Paris on Tuesday recognises 'the genocidal nature of the forced and planned famine by the Soviet authorities against the Ukrainian population in 1932 and 1933'. [...] Stalin’s campaign of forced 'collectivisation' seized grain and other foodstuffs and left millions to starve."

Malastruga coincidència per ERC de l'anunci de la seva entesa amb la comunista EUiA amb, alhora, el reconeixement per part del Parlament francès del genocidi ucraïnès perpetrat pels seus companys comunistes a la URSS.

En palesar amb més nitidesa encara la flagrant i menyspreable hipocresia d'aquest partit d'esquerra. Qui alegre i despreocupadament presenta una coalició electoral amb els comunistes a Catalunya sense sentir, tanmateix, cap neguit quant als milions d'ucraïnesos assassinats pels comunistes soviètics. Com tampoc quant als assassinats pels comunistes en general.

Val a dir que ERC no està sola en la seva vergonyosa actitud. Perquè la LFI, el partit d'ultraesquerra a França, només ha reconegut aquest genocidi per fer-ne responsable a Rússia. Malgrat que aquesta nació europea estava sotmesa a la dictadura dels comunistes. Que van emprar-la com eina per desenvolupar les seves polítiques genocides.

De la mateixa forma que el liberalisme, amb la connivència activa de partits d'esquerra com ERC o la LFI, empra ara Ucraïna per fer la guerra a Rússia. Els ucraïnesos posen els morts a aquesta guerra, que pot afeblir terminalment Europa i així a Catalunya, mentre l'oligarquia transnacional capitalista que l'atia no es sent incomodada quan és esquitxada amb la seva sang.

Aquest és un altre exemple de la degeneració de l'esquerra de la que participa ERC. Tan dura amb el que titlla d'ultradreta, a qui nega qualsevol possibilitat d'existència a la política catalana adduint entre altres coses però principalment els tràgics fets desfermats a la Segona Guerra Mundial, mentre intima amb els comunistes que van assassinar molta més gent arreu del món.

Els comunistes van perpetrar els seus genocidis en nom de la igualtat. Aquesta sembla obsessionar l'esquerra. Però només quan li convé. Perquè està clar que no considera iguals els ucraïnesos assassinats al decurs de l'Holodomor, així com altres víctimes del comunisme, a altres col·lectius assassinats en massa. 

Ja n'hi ha prou de la pretesa autoritat moral de l'esquerra. Què ERC, com a vulgar partit d'esquerra que és, també malda d'atorgar-se. No te cap dret a escometre contra allò que titlla d'ultradreta. Qui, per la seva banda, cal que denunciï el cinisme d'aquest partit i dels seus líders. Denuncia molt legítima i escaient a la política catalana on l'esquerra és encara malauradament hegemònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada