dijous, 23 de febrer del 2023

ESSOMBA O EL RESSENTIMENT CONTRA ELS CATALANS

 



Essomba, de pare camerunès, ha aprofitat l'emissió del penós documental de TV3 sobre l'esclavitud i els catalans per exhibir el seu odi contra nosaltres.

Però a aquest privilegiat apparàtxik de la UAB i militant d'ultraesquerra els catalans l'importem ben poc. Escomet en contra nostra en ser europeus. Perquè, encara que alguns no se n'adonin, ho som.

Poc l'importen les queixes dels qui li recorden que els catalans no som pitjors que, per exemple, els mateixos negres que van esclavitzar i traficar amb altres negres. Qui només van deixar de fer-ho arran de la pressió dels europeus.

En aquest sentit és més probable que ell mateix descendeixi per via paterna d'esclavistes que els catalans a qui blasma per l'esclavisme. 

És tracta de fer-nos partícips de la suposada culpa blanca per, un cop ens hi haguem resignat tal com espera, pretendre legitimar el seu odi contra nosaltres. Tal com han fet equivalents seus contra la resta d'europeus.

Perquè la veracitat històrica no l'interessa. Allò que el mou és el ressentiment contra els blancs, així també contra els catalans, que pretén justificar així.

Cal tenir present que masses de negres i altres equivalents comparteixen aquest ressentiment en contra nostra. Ens diuen alguns babaus nostrats, tanmateix, que cal tolerar el seu assentament entre nosaltres.

Què en pot sortir malament, obcecats com estan pel seu odi, atès això?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada