dimecres, 9 de març del 2022

L'ODI RACISTA CONTRA ELS EUROPEUS DE BASHARAT CHANGUERRA

Basharat Changuerra, flagell cupaire racista dels catalans i europeus

 "(...) Es tracta justament de revisar i desarticular la blanquitud com a ideologia imperant a partir de la qual es legisla i s’organitza el món social, la política, econòmicament i cultural. La interseccionalitat no és per a incloure’ns enlloc. És per a denunciar un sistema explotador que homogeïnitza i invisibilitza les maneres en què el sistema afecta diverses corporalitats i identitats: explotant-les, negant-les i criminalitzant-les. I per aplicar-la bé, la primera cosa que cal fer és reconèixer i trair la mateixa blanquitud. (...) el debat que potser seria interessant que tinguessin les feministes que són en aquesta onada hegemònica, podria partir de les preguntes 'com identificar la nostra cis-hetero-blanquitud?' i un cop identificada, 'Com trair-la?, i “com eliminar-la?'. (...) Quan estigueu preparades per a parlar de tu a tu, sense imposar agenda i sense pervertir la interseccionalitat per evitar de revisar-vos, estarem encantades d’intercanviar impressions sobre com transformem aquest sistema capitalista cis-hetero-patriarcal i supremacista blanc. (...) atesa la invisibilització de les nostres veus, la invalidació dels nostres sabers i la sexualització constant dels nostres cossos, nosaltres, les dones afro, ens reafirmem i ens reconeixem 'rotundament negres' per a recuperar la dignitat que ens és negada cada dia." 

Benvolguts cupaires i semblants, Basha Changuerra no és la vostra companya. Desvetlleu-vos a la realitat. Us odia com palesa que només esperi de vosaltres la vostra penitència i suïcidi com blancs o altrament dit europeus. 

Perquè els catalans som europeus. Potser us estimeu més no pensar-hi. Però Basha Changuerra i altres com ella no en tenen dubte. Encara que us humilieu front la seva xerrameca arrogant i pseudointel·lectual, empassant-vos-la acríticament, sou el seu enemic. 

És malaltíssament prepotent viure a Catalunya i Europa, on els europeus hi vivim ençà mil·lennis, per dedicar-se personal i professionalment a exigir-nos que ens extingim. Cal demanar-li, què succeeix si ens hi neguem? Atiarà un genocidi en contra nostra?

Això sí, ella és reivindica i proclama com "rotundament negra". És vanta de ser negra alhora que exigeix als blancs que renunciïn a ser-ho. En ser ella una víctima del "sistema explotador" del que vosaltres en sou còmplices pel simple fet de ser catalans i europeus. 

La llumenera negra Changuerra diu escometre contra aquest "sistema explotador que homogeneïtza i invisibilitza". Però no és el que fa ella amb vosaltres, catalans i europeus, en voler que us dissoleu en el multiculturalisme i multiracialisme que ens imposa mitjançant el mestissatge del que n'es exemple?

Ella és el Sistema. Ser revolucionari avui passa inexorablement per oposar-se a Basha Changuerra i altres com ella. També als catalans i europeus qui, alienats fins abandonar-se al masoquisme més sòrdid, en són col·laboradors. Uns sipais menyspreables.

És racisme primari allò que traspua el seu embolcall pretensiosament pseudointel·lectual. Ella és enemiga nostra i, com a tal, cal combatre-la. Sense miraments. Com ella fa en escometre abradandament contra nosaltres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada