diumenge, 14 de novembre del 2021

ORGULLOSOS DE LA NOSTRA HERÈNCIA GRECOLLATINA!

Denari de l'emperador Trajà

"La matanza de 400 esclavos de Pedanio Segundo define el mundo romano. (...)' Aunque sabemos que los esclavos han sido explotados en la mayoría de las sociedades', escribió Finley, 'solo ha habido cinco genuinas sociedades esclavistas, dos de ellas en la antigüedad: Grecia y Roma. Las otras tres son: Estados Unidos, el Caribe y Brasil hasta bien entrado el siglo XIX.'"

Fins i tot Mary Beard, activista d'ultraesquerra més que historiadora versemblant, afirma que"(...) de hecho, el imperio romano inventó Europa". Ho fa al decurs d'una entrevista feta per Guillermo Altares, redactor en cap de cultura d'El País, al 2020. La mateixa llumenera d'esquerra qui ara proclama que una massacre d'esclaus defineix el món romà.

En realitat són Altares, Beard i Finley els nítidament definits pel seu esbiaixat, barroer i deshonest reduccionisme contra Roma. És molt significatiu que els dos primers esmentin al comunista jueu Moses Israel Finkelstein, el veritable nom de Moses Finley, com referent legitimador de la seva diatriba en contra seva i, en conseqüència, en contra nostra.

És copsa en llegir-los que en escometre contra els romans malden de fer trontollar la identitat dels europeus . Atiats per un ressentiment compartit en contra nostra. Perquè vam gosar de no satisfer les seves messiàniques expectatives revolucionàries. 

En alliberar-nos del comunisme a les acaballes del segle XX els europeus vam palesar el fracàs d'aquest sistema. Això no ens ho perdonaran mai els seus fanàtics adlàters. Estan així obsessionats en soscavar la nostra identitat cultural. Per deixar-nos indefensos moralment front el seu veritable objectiu que és extingir-nos físicament. 

L'imposició de l'assentament massiu d'immigrants aliens a Europa vol ser l'arma per aconseguir la seva fita d'una societat igualitària i suposadament curulla de virtuts. Però també per perpetrar la nostra extinció en revenja contra nosaltres que l'esquerra, tan avesada als genocidis com es veu al decurs del segle XX, desferma ja sense escrúpols.

En afirmar que Roma va inventar Europa, en alhora caricaturitzar els romans com mancats de res rellevant excepte la seva inherent perversitat, rau la condemna a mort contra nosaltres els seus hereus. Qui n'hauríem heretat el pervers caràcter pel que ens caldria acceptar submisament la penitència escaient a les nostres malvestats.  

Revoltar-nos contra els delerosos d'extingir-nos mitjançant la immigració és el que ens cal. No hem estat ni som perfectes. Però tenim molt del que enorgullir-nos quant a la nostra Història i, especialment, pel que lluitar quant al nostre futur. No defallim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada