dimecres, 25 d’agost del 2021

EIGEN VOLK EERST! EL NOSTRE POBLE PRIMER!

Foto Persbureau Heiting

Revolta popular al crit d'"eigen volk eerst!" o "el nostre poble primer" a Harskamp als Països Baixos, protagonitzada pel seu jovent, contra l'imposició de l'assentament d'afganesos. 
Harskamp té 3500 habitants neerlandesos i ara s'hi vol imposar l'assentament de 800 afganesos. 

Els manifestants demanen que els afganesos siguin traslladats a Rotterdam on els immigrants i els seus descendents són ja el 50.3% de la població. Els musulmans en representen el 13%. Entre aquests hi ha el el batlle socialista, marroquí i musulmà Ahmed Aboutaleb.

Harskamp, pel contrari, és homogeni cultural i racialment. Els seus habitants simplement volen que se'n respecti la identitat neerlandesa i europea. Què no se n'amenaci la identitat, llibertat i seguretat.

El poder als Països Baixos i la UE tem que l'assentament de masses d'afganesos generi una resposta popular que, articulada i expressada políticament, el faci trontollar.  En saber que la seva imposició de la immigració als pobles europeus és contranatural. 

Fem que les pors d'aquest poder es facin realitat. Què s'estengui la revolta arreu d'Europa. Començant per Catalunya on ERC, JxC i la CUP traeixen els catalans que en confiaven per garantir el futur a la nostra identitat. Quan fan exactament el contrari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada