diumenge, 26 de febrer del 2023

VINCENT CASSEL I LA MASCULINITAT

 

Vincent Cassel

"[...] I mean, look at what’s happening. Instagram and TikTok is full of people giving a fake idea. Men should be like this. Women should be like this, you know? I mean, it’s a total fantasy of what sexuality should be. And we tend to forget what it’s really about. It’s about being yourself [...] It’s almost shameful to be masculine these days. You have to be more feminine, more vulnerable. But listen, if men become too vulnerable and feminine, I think there’s going to be a problem." "[...] el intérprete ha acaparado los titulares por un discurso machista y homófobo que ha dejado en evidencia su opinión sobre la masculinidad."

L'actor francès Vincent Cassel ha etzibat amb el seu simple comentari un devastador cop a la ideologia avui hegemònica. 

Palesant la feblesa i estupidesa dels seus corifeus. 

Qui en veure trontollar els seus dogmes l'han acusat d'incórrer en la misogínia i l'homofòbia. Com si hi hagués prou en discrepar-ne per perpetrar-los.

El fet que un home europeu i heterosexual digui el que pensa d'aquests pocs babaus, sense por al seu enfurismament i les seves represàlies, resulta un greu escàndol. 

En dir que els artificials prototips d'home i dona imposats per aquesta gent són un deliri, que perjudica a tothom i complau només a aquestes llumeneres, l'ha desfermat.

Per què s'atia entre les dones ser fortes i independents mentre és retreu això mateix als homes? Per què entre ells te una connotació negativa i entre elles una positiva?

No seria beneficiós per tothom de gaudir d'aquestes qualitats? Què hi ha tan amenaçador en això per aquest feminisme i per l'esquerra?

És natural que els homes amb un mínim sentit de dignitat és rebel·lin contra el seu biaix. Què ho facin, que no és sotmetin a la misàndria d'aquesta gent, és engrescador.

Que ho faci fins i tot Cassel, que ha estat i probablement encara és d'esquerra, és en aquest sentit molt significatiu. 

La masculinitat, el respecte per un mateix i pels altres, està ben viva. A desgrat d'aquesta gentalla ple de d'odi en contra seva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada