dimarts, 17 de gener del 2023

SOLIDARITAT AMB LA REBEL·LIÓ IRLANDESA!


"The Lord Mayor of Dublin has said that protests outside an accommodation centre in Ballymun at the weekend were 'orchestrated' by far-right activists. [...] The scenes in Ballymun were the latest in a string of protests in areas such as East Wall and Drimnagh in Dublin, where demonstrators criticised the provision of accommodation for asylum seekers and refugees."

Aquests irlandesos denuncien la complicitat del Sinn Féin en la imposició de l'assentament massiu d'immigrants, amb els conflictes de tota mena que això genera, al suburbis dublinesos de Ballymun, Drimnagh i East Wall.

Denuncien que el Sinn Féin, heroic protagonista de la lluita per la supervivència etnocultural dels irlandesos, ara els traeix dramàticament en imposar-los això que novament l'amenaça. 

La seva traïció és rebla amb el menyspreu d'aquest partit d'esquerra, com ERC, la CUP o JxC, contra el poble irlandès que va fornir-lo de combatents i vessar la seva sang en militar-hi.

És significatiu que l'atorgament d'impunitat als immigrants, a la seva violència racista, sigui simultani a l'atiament de l'escomesa política, la repressió policial i la propaganda mediàtica en contra dels irlandesos.

És interessant veure com s'activen els grupuscles d'ultraesquerra antifeixista com força de xoc contra els irlandesos de l'establishment que, per la seva banda, proclama mediàticament que tot plegat és resultat d'una conxorxa de l'ultradreta.

És així com és criminalitza una protesta legítima. Tot s'hi val excepte admetre que cada cop més irlandesos, com cada cop més catalans i altres europeus, han tingut prou d'una immigració afavorida egoistament per l'esquerra i el liberalisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada