dissabte, 19 de febrer del 2022

SI TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES

 

Un dels immigrants racistes i violadors

"A grooming gang who raped a 14-year-old girl and 'abused her systematically and repeatedly' over a two-year period have been jailed. The woman was raped by multiple men in the Keighley area of West Yorks. (...) Prosecutors said the girl was driven to parks, flats and isolated places where she was raped by the men."

És revela un altre cas de violació racista, repetida i en grup d'una menor anglesa per immigrants musulmans. Aquesta vegada, sortosament, per anunciar-se'n la condemna a llargues penes de presó.

Això prova un altre cop l'existència dels "grooming gangs" o bandes d'immigrants racistes i violadors que tenen per objectiu sistemàtic a noies menors angleses. 

Els "grooming gangs" són malgrat existir des de fa dècades, malgrat victimitzar innombrables menors, encara un tabú. 

En ser un exemple especialment escruixidor dels mals que suposa l'imposició del multiculturalisme i multiracialisme. Oficialment un meravellós i inqüestionable èxit.

Totes aquestes noies són sacrificades en la imposició de l'assoliment d'una nova i suposadament utòpica societat. Què diu basar-se en l'igualtat. 

Què és copsa com una mentida. En ser les víctimes dels "grooming gangs"  tractades com una merda, per ser autòctones, en comparació al que succeiria de ser immigrants.

Les feministes en la seva aclaparadora majoria callen. Palesant que són part del problema més que de la solució al patiment d'aquestes menors angleses. En contribuir a amagar-lo.

També a Catalunya?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada