diumenge, 10 d’octubre del 2021

LES FEINES EUROPEES PELS TREBALLADORS EUROPEUS!

 


"(...) Speaking at the Conservative Party’s annual conference, Mr. Johnson looked to turn the page on over a decade of his own party’s rule, calling an end to high immigration, which he said had depressed wages and productivity. 'We are embarking now on the change of direction that has been long overdue in the U.K. economy,' he said. 'We are not going back to the same old broken model with low wages, low growth, low skills and low productivity, all of it enabled and assisted by uncontrolled immigration.'"

Caldrà veure si realment el dretà Boris Johnson defensa els treballadors britànics. 

El que resta clar, tanmateix, és la seva consciència de la perversitat del model econòmic i social que ha fet imperant la classe política britànica i europea a la que pertany.

Ho admet amb les paraules citades.

Encara que no és gens original en fer-ho. El primer ministre laborista Gordon Brown va proclamar, al 2007 a una conferència del Laborisme, que "els treballs britànics cal que siguin pels treballadors britànics".

Però no va fer res per fer realitat aquesta òbvia i escaient proclama. 

És probable, malauradament, que succeeixi el mateix amb Boris Johnson. 

Malgrat reconèixer que els britànics van votar-lo perquè actuï en benefici seu més que no de qui, precaritzant-los i empobrint-los, és lucra mitjançant la immigració. 

Val a dir que als 1930's alguns, avui maleïts, ja van albirar aquest model i van denunciar-lo.

Fa això dolents ahir Brown i avui Johnson o, pel contrari, reivindica la lucidesa i coratge dels esmentats maleïts?

El model vigent va desenvolupar-se bàsicament sota el govern de la dretana Margaret Thatcher. Qui, al decurs de les eleccions del 1979, va criticar l'atiament de la immigració. Per, un cop guanyades, imposar-lo sense miraments. 

L'esquerra no només va mantenir-lo sinó que, especialment amb Tony Blair, va consolidar-lo acarnissant-se contra els treballadors britànics.

Palesant així un altre cop que tant la dreta com l'esquerra són, en acabat, el mateix. 

Tal com ens advertien els maleïts. Qui són maleïts perquè la seva memòria i llegat són encara profundament revolucionaris i subversius. En poder fer trontollar aquest model econòmic i social i, així, el Sistema que en viu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada