diumenge, 10 d’octubre del 2021

L'ISLAMITZACIÓ AVANÇA EN CAS DE NO COMBATRE-LA


"(...) Cologne Mayor Henriette Reker said that the decision came in response to requests, calling it 'a sign of mutual acceptance of religion' according to Anadolu. 'Our Muslim citizens are an integral part of our city. Hearing the call to prayer alongside church bells in our city shows that diversity is valued in Cologne and that diversity is experienced here', the mayor said."

La mesquita central de Colònia, inaugurada a aquesta ciutat alemanya al multicultural i multiracial barri d'Ehrenfeld pel president turc Erdogan al 2018, és la seu a Europa de la DITIB o Unió Islàmica Turca per Afers Religiosos. 

Aquesta organització, dirigida directament des de Turquia, treballa per la islamització d'Europa mitjançant la nombrosa i creixent immigració turca des de les gairebé 1000 mesquites que controla arreu d'Alemanya. També és present amb força a Bèlgica, Països Baixos, Dinamarca, França i Suècia.

Gaudeix, a més, del suport gairebé incondicional d'altruistes tan babaus com suïcides com la batllessa d'aquesta ciutat alemanya. Qui governa amb el suport de la dretana CDU, dels liberals del FPD i els ultraesquerrans Verds.

Palesant que és transversal el col·laboracionisme nostrat amb els turcs i altres musulmans qui, des de fa més de 1000 anys com està ben documentat històricament, malden de sotmetre els europeus.

Ara aquests traïdors han cedit humiliant i servilment a una altre exigència de la DITIB. En permetre que l'àdhan, la pregària cridant a l'oració feta pel muetzí, s'emeti el divendres des de les mesquites.

On és sent aquesta pregària, on és proclama literalment que al·là és l'única deïtat, arriba així l'obscurantista monoteisme musulmà. Que atia des de la gihad terrorista a la perpetrada mitjançant la múrria infiltració a les nostres decadents institucions.

Oposar-se a la islamització d'Alemanya, Catalunya i la resta d'Europa és, així, lluitar per la nostra identitat, llibertat i seguretat. 

Perquè les mesquites són els quarters de l'exèrcit islàmic que sumen els creixents milions de musulmans que s'hi han assentat desitjant assolir la seva obsessiva fita de conquesta.

El mateix Erdogan va dir al 1999 que "els minarets són les nostres baionetes, les mesquites els nostres quarters, els creients són els nostres soldats".  Afegint al 2017 que "l'islam no pot ser 'moderat' o no 'moderat'" per concloure que "l'islam només pot ser una cosa"

Erdogan i altres sàtrapes volen, amb el suport fanàtic de molts milions de musulmans -també a Europa-, modernitzar l'islam. Però això no vol dir moderar-lo, o europeïtzar-lo com alguns ingenus esperen, sinó parasitar-nos quant tot allò que els pugui ser útil per després sotmetre'ns.

Cal dir, en acabat, que això no és tracta d'una simple rivalitat religiosa. Tot plegat és una greu amenaça contra la nostra identitat etnocultural que cal ser resposta amb una resolució proporcional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada