dimecres, 1 de setembre del 2021

PER LA REVOLTA CONTRA LA NOSTRA EXTINCIÓ


"(...) We need 400,000 immigrants a year. In other words, significantly more than in previous years,' said Scheele (...) 'If refugees are making their way from Afghanistan, Germany should do its part to take them in,'  Scheele stressed. However, he added that his focus was not on asylum seekers, 'but with targeted immigration for the gaps in the labour market.' (...) Germany’s interior minister has warned that putting a number on the amount of Afghan refugees Europe should accept will incentivize more waves of migrants to attempt to reach the continent. (...) Given the debacle that happened in 2015, the prospect of Germany accepting a significant number of refugees is unlikely to be welcomed by conservative voters ahead of a national election on September 26.

El poder a Europa sap que en qualsevol moment els europeus podem desvetllar-nos i fer trontollar-ne el sistema. En ser molt més feble del que la propaganda dels seus mitjans ens vol fer creure. No som conscients de la nostra força.

És arran d'això que malgrat ser delerós d'omplir-la massivament d'immigrants, com palesen les explícites declaracions de Detlef Scheele responsable de l'Agència Federal d'Ocupació alemanya, ara pretén aparentar contenció quant al seu atiament de la immigració.

Té pànic a la revolta dels europeus. Al seu vot, en aquest cas concret, a l'AfD a Alemanya. A que els alemanys s'organitzin políticament per desafiar-lo. Per fer front a la guerra demogràfica que els fa, com a extensió de la seva guerra cultural, i alliberar-se'n.

Perquè compensar el greu daltabaix demogràfic que pateixen els alemanys, així com els catalans, mitjançant l'importació massiva i sense límit d'immigrants aliens a la nostra identitat etnocultural és una greu agressió en contra nostra.

Especialment quan hi ha una alternativa viable a aquesta imposició. Com palesa reeixidament a Hongria el seu primer ministre Viktor Orbán. Aquest és un dels motius cabdals per l'hostilització que aquest pateix per part de la UE.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada