dimecres, 22 de setembre del 2021

ALGUNA COSA FA FORTOR A PODRIT A SUÈCIA

(...) there is the realisation that nobody — certainly not middle class progressives — wants to live with those consequences at all. Crime, overcrowded schools, social and ethnic tensions, and violence toward ethnic Swedish children committed by gangs of immigrants have all conspired to cool attitudes on the subject. Indeed, the word förnedringsrån (literally “humiliation-robbery”) has now entered the Swedish lexicon as a term for robberies that display a particular sort of sadistic cruelty, where the aim of the perpetrators mostly seems to be to inflict pain and humiliation onto their victims.

Suècia és un dels llocs a Europa on més nítidament és palesa el fracàs del multiculturalisme i multiracialisme. A desgrat dels que pretenen imposar-los a qualsevol preu. Malgrat tots els mitjans que han esmerçat, com els milions d'euros malbaratats, per aconseguir-ho.

La realitat de la violència racista i misògina desfermada pels immigrants i els seus descendents contra els suecs i europeus ha desvetllat aquests de la suposada utopia mestissa que alguns hi han cregut assolir.

El repetitiu relat propagandístic sobre la pretesa condició de víctimes i herois dels immigrants s'ha esvaït. En constatar-se la seva condició real de cruels botxins de la identitat, seguretat i llibertat dels autòctons. 

Incloent els que, arravatats per una candor propera a l'estupidesa, van fer campanya per traslladar a Suècia tots els immigrants que desitgessin assentar-s'hi. Aquests solidaris i empàtics activistes, que van voler reduir a pàries qui en discrepaven, també n'han patit la violència racista i misògina.

Cal demanar, d'entrada, què fa a Suècia aquesta gent tan profundament ressentida contra els suecs i europeus que massa sovint els sotmet a una acarnissada violència per humiliar-los?

Per concloure, en acabat, que cal aturar ja la seva importació. Atiada per cert empresariat que els empra per imposar el dúmping laboral i social contra els suecs i europeus així com per l'ultraesquerra a fi i efecte d'assolir la seva esmentada i suposada utopia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada