dilluns, 24 de gener del 2022

ELS ENEMICS DE L'EUROPA UNIDA I SOBIRANA

 

Esteban González Pons

"U.K. accuses Russia of scheming to install a pro-Kremlin government in Ukraine"Skandaliczne słowa europosła EPL: Spróbujemy pomóc polskiemu społeczeństwu zmienić władze

El diari polonès Do Rzeczy és fa ressò de l'actitud intervencionista i agressiva contra Polònia dels qui dirigeIxen la UE que, en paraules de l'espanyol Esteban González Pons que és vicepresident del PPE, volen "zmienić władze" o dit altrament "canviar les autoritats" poloneses. Són els mateixos que, alhora, amenacen a Rússia acusant-la de pretendre actuar igual a Ucraïna. 

Els EUA de Biden també es defensarien si alguna potència rival poses míssils a la seva mateixa frontera. Però, amb tota seguretat, Biden també seria més prudent en les seves paraules i accions per deslliurar-se'n. En no voler veure's afectat directament per una possible guerra. La possibilitat d'una guerra a Europa, tanmateix, no el neguiteja tant.

Cal deixar als polonesos i ucraïnesos que decideixin com països europeus lliures com volen viure. És vital que Europa tingui veu pròpia al món. Perquè, en cas contrari, ens trobarem amb que poden desfermar-se guerres atiades per altres a la nostra terra on poden morir molts homes que en acabat són germans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada