diumenge, 5 de desembre del 2021

JA N'HI HA PROU DE LA CULPA BLANCA!

 

Daniel Gyamerah alliçonant el president alemany Steinmeier

"(...) The study comes after Germany accepted over a million Middle Eastern migrants in 2015, and remains one of the highest net migration countries in the world. Despite this, the country’s only real immigration-critical party, the Alternative for Germany (AfD) received only approximately 10 percent of the vote in the last federal election held this year. AfD brands itself as a non-racist party and its voters often cite integration, crime, and cultural issues as reasons behind their vote. (...) According to the study, the centuries-old influence of anti-Black racism in German history must be acknowledged and become part of public commemoration. Germany should then pay reparations to states on the territory of its former colonies and recognize the Black victims of national socialism."

Ençà el 1945 els alemanys són sotmesos a un acarnissat adoctrinament en la culpa blanca. Són probablement els europeus entre qui ha calat més profundament. Avui n'estàn completament amarats en la seva majoria.

La culpa blanca, el pecat original amb que segons pretenen alguns neixen tots els alemanys però també tots els altres europeus incloent els catalans, és un lucratiu negoci.

Ara també els negres assentats a Alemanya, encapçalats per l'activista racial negre i d'ultraesquerra Daniel Gyamerah, en volen la seva part. Exigeixen reparacions, en forma d'obscenes quantitats de diners, als alemanys. 

Branden amb ploricona i victimista retòrica els seus greuges en contra seva. Perquè només els europeus, començant per aquests, cal que facin perpètua penitència per les seves malvestats. 

Què aquestes siguin reals o no importa poc. Com tampoc sembla importar que els mateixos negres, per exemple, hagin esclavitzat i venut des de temps immemorials a altres negres. O que s'hagin massacrat entre si atiats per l'odi ètnic al decurs de segles.

El que importa és que els alemanys interioritzin la culpa blanca.  Deixant-los inermes cultural i moralment. Fins a l'extrem de sentir que el seu estigma no te altre redempció que sacrificar, molt cristianament, la seva existència. Extingint-se com identitat etnocultural.

Aquest és un dels principals motius que ha dut la classe política alemanya, amb excepció de l'AfD, a sotmetre els alemanys a l'irrupció massiva d'immigrants aquestes darreres dècades. Una irrupció que serà mortal en cas de no aturar-se i revertir-se. En pretendre's que sigui il·limitada.

L'imposició d'un milió d'immigrants bàsicament musulmans al 2015 per Merkel n'és només un altre exemple. Un altre cop etzibat en contra seva, així en contra nostra, al que ara s'afegeix el cop dels negres delerosos també d'humiliar-los i treure'n profit.

Ja n'hi ha prou d'humiliar-nos i sacrificar-nos front altres identitats. Ja n'hi ha prou del malaltís masoquisme on massa europeus, com els alemanys però també els catalans, és recreen. Ja n'hi ha prou de la culpa blanca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada