dissabte, 16 d’octubre del 2021

CATALÀ I EUROPEU, RESIGNA'T AL TEU REEMPLAÇAMENT DEMOGRÀFIC!

 

Parag Khanna

"(...) As heat, rising seas and drought render swaths of the planet uninhabitable, millions, if not billions of people may eventually have to relocate to terrain in the latitudes best suited to survival. The toughest challenge that lies before us isn’t reducing emissions, it’s relocating people. Neither the IPCC nor any other agency is currently empowered to address this fundamental question of human geography. (...) Today’s fiscally strained and depopulating Visegrad countries could fuse into a larger federation to better administer their vital forests, agriculture and rivers in order to prepare for demographic replenishment by Arabs and Asians."

La nova excusa emprada per atiar l'assentament massiu d'immigrants a Europa, però també a altres països bastits i poblats per eurodescedents com els EUA, Canadà, Austràlia i Nova Zelanda, és el canvi climàtic. Què potser acaba en un refredament global, però aquesta és una altra història.

És el que fa al Financial Times l'indi Parag Khanna, immigrant als EUA perfecte exemple de la nova classe oligàrquica transnacional, comminant-nos així als europeus i eurodescedents a resignar-nos a patir el cop final contra la nostra existència com identitat etnocultural.

Arriba a l'extrem d'exigir el nostre "demographic replenishment"  o, altrement dit, la nostra "reposició demogràfica". Eufemisme de "reemplaçament demogràfic" . O millor suposat eufemisme en ser igual o més sinistre que l'expressió que pretén substituir.

Parag Khanna és també un bon exemplar del ressentiment tan sovintejat contra els europeus. En ser obvi, com han reconegut molts altres com ell als mitjans, que només cerquen satisfer el seu anhel de venjança en contra nostra. 

Aquesta obsessió en la venjança contra els blancs palesa una visió maniquea del passat i de l'actualitat. En ser una reducció caricaturesca dels europeus a dolents i de qualsevol altra identitat etnocultural a víctima nostra. Com si fóssim els únics en haver practicat, per exemple, l'esclavitud.

Aquest ressentiment racista no és nou al decurs de la Història . Però sí ho és que qui n'és la víctima, ara nosaltres els europeus començant pels catalans, massa sovint celebri aquest sentiment irracional i sense justificació real en contra seva. Malgrat amenaçar-ne la supervivència.

Ens cal urgentment de combatre gent com Parag Khanna, així com els babaus i suïcides nostrats que li donen suport, que juga frívolament amb el futur dels europeus. Així com, també, de les altres identitats al món en atiar-les contra nosaltres. 

Gent que tracta amb menyspreu racista els europeus de qui, com és copsa, només n'espera resignació front l'extinció que en vol imposar . Un desig, en acabat, clarament genocida.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada