divendres, 29 d’octubre del 2021

FEM-NOS RESPECTAR A LA NOSTRA TERRA


(...) s'han incrementat els casos de robatoris, furts i estrebades protagonitzats per grups de joves que es troben "fora del sistema" i que "causen molta alarma social". (...) Per intentar frenar i revertir aquesta situació, l'alcalde Aloy ha desgranat vuit mesures que s'han començat a aplicar que s'aplicaran en breu, tot i que ha avisat que "no tot se soluciona amb més policia al carrer", perquè parlem d'una situació en què els delinqüents "són víctimes d'un sistema que els ha exclòs", que "no els permet ni treballar ni estudiar i que, encara pitjor, no ens permet a nosaltres com a Ajuntament, oferir-los cap sortida".  

Els delinqüents són proclamats com víctimes dels catalans i europeus que depreden qui, alhora, són transformats en els criminals a castigar.

Aquesta és la delirant lògica de l'esquerra. Què inclou ERC i la CUP però, també, a JxC.

Com poden dir-se catalans aquests partits que col·laboren activament en el patiment i l'anihilació dels catalans?

Aquests immigrants són paràsits. El que cal és deportar-los als seus països d'origen. No premiar les seves malvestats.

Perquè això és el fet en dir-los que no només poden depredar-nos impunement sinó, a més, que fer-ho els reporta beneficis.

Pot sobtar que, en conseqüència, ens percebin com un poble feble i estúpid que mereix ser conquerit i sotmès?

És als manresans i catalans en general a qui cal ajudar. Cal que aquesta sigui la prioritat i no atiar il·limitada i suïcidament la immigració.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada