diumenge, 5 de març del 2023

EL NEGRE DAN GUTHRIE VOL DESFIGURAR ANGLATERRA

 


"[...] But, as a person of colour living in a rural area, many of the fields I can see feel off limits to me. A government review in 2019 found that I’m not alone in thinking this – many Black, Asian and ethnically diverse people reportedly view the countryside as an 'an exclusive, mainly white, mainly middle‑class club'. [...] I knew that I wanted to help make a change in the area my family has called home for generations. My maternal grandparents moved from Jamaica to Stroud as part of the Windrush movement, my mother’s generation grew up in the area in the 60s and 70s, and I moved to the town when I was three in the early 2000s."

Cal treballar per assegurar el futur al paisatge humà arreu d'Europa. Un paisatge humà, anglès i europeu en aquest cas, que s'hi remunta mil·lennis enrere. El negre Dan Guthrie, tanmateix, proclama que cal destruir-lo. Simplement perquè li fa nosa que al camp anglès la població sigui autòctona.

És aclaridor que aquest negre reivindiqui el seu lligam familiar i generacional amb l'indret que vol desfigurar quant a la seva identitat etnocultural. Perquè els anglesos que hi viuen ho fan des de temps infinitament previs mentre que, pel contrari, els seus només des de fa unes poques dècades.

Per què Guthrie exhibeix el seu minso lligam generacional i familiar amb aquesta terra com fet que l'atorga el dret a destruir-ne el paisatge humà però, paradoxalment, menysprea i pretén anihilar els anglesos que hi mantenen aquest lligam ençà temps molts anteriors?

Perquè aquest negre. amb el suport dels babaus masoquistes blancs que gaudeixen malaltissament veient el que ell i semblants malden de fer, odia els europeus. De fet el títol original del seu article ple d'odi és una explícita amenaça. Deu ser per això que, posteriorment, va ser suavitzat com és copsa ara.

Cal assegurar el futur a l'íntim i immemorial lligam entre la nostra Terra i la nostra Sang. Cal assegurar el futur a la nostra identitat etnocultural. Exactament allò oposat al que pretenen negres i semblants com aquest immigrant jamaicà. Si volen una majoria negra i equivalent que tornin a la seva terra. Perquè Europa és la terra dels europeus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada