dijous, 7 d’abril del 2022

NOMÉS LA NOSTRA IDENTITAT I SOLIDARITAT SÓN CONDEMNADES

Manifestació de BLM a Salt, Catalunya

"(...) Es diuen Musa, Anta, Mams, Fatou, Hayat, Mademu i Sami i són joves veïns de Salt que amb el videoclip 'Is the same' han guanyat un primer premi del sisè concurs de l’Institut Català Internacional per la Pau.(...) 'soc jove i negre i moro lentament quan veig que els meus a poc a poc van caient'“soc jove i negre i moro lentament quan veig que els meus a poc a poc van caient”" "Soc afrohispana, i no vaig tenir la sort de créixer immersa en la meva cultura. Vaig aprendre que ser hispana és molt més que parlar castellà, ho porto a la sang, a l'ADN i s'expressa en la manera com visc."

Qualsevol d'aquestes abrandades proclames de solidaritat i identitat racials serien forta i fulminantment condemnades pels antiracistes d'haver estat fetes per un europeu en general i per un català en concret.

Però en ser fetes per negres llavors són fins i tot celebrades i encoratjades. Com fa Òmnium Cultural qui, entre altres, patrocina l'esmentat videoclip.

Només els catalans profundament acomplexats per la seva identitat poden escometre contra aquestes en un cas i lloar-les a l'altre. Especialment tenint present que nosaltres som a la nostra terra al contrari d'aquests africans.

Què aquests acomplexats gaudeixin de tant ressò als mitjans, què puguin maldar d'encomanar la seva malaltissa actitud entre nosaltres mentre es censura i reprimeix qui en discrepa i els rebat, palesa el penós estat de la premsa.

Després alguns critiquen l'Hongria que ha votat massivament a Orbán adduint que no hi ha llibertat de premsa. Mentre callen quant a la nostra nació. En ser molt probablement partícips del silenciament de qualsevol parer dissident. A l'Occident suposadament lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada