dimecres, 13 d’abril del 2022

EXCEPTE MARINE, TOTS S'HAN VENUT A L'ISLAM

Al primer tuit es veu el liberal Macron flirtejant patèticament amb els musulmans, qui van votar per l'ultra d'esquerra Mélenchon provant un altre cop l'existència de l'islamoesquerra, per por a l'amenaça de la seva violència així com per cobdícia pels seus vots.

Violència contra els francesos que és una possibilitat real com mostra el segon tuit, d'un dels capitostos de l'esquerra més tronada i islamòfila. Un immigrant musulmà qui amenaça als francesos amb terrorisme en cas de votar per Marine Le Pen, si gosen d'atorgar-li la presidència de França.

Política, mediàtica i judicialment la violència verbal però també física de l'esquerra i l'islam gaudeix d'impunitat, com prova que no pateixin la repressió desfermada contra la Generació Identitària que va ser il·legalitzada pel simple fet d'existir, palesant que només Marine Le Pen defensa la democràcia en no sotmetre-s'hi.

La propaganda del Sistema que Macron encarna escomet contra el Reagrupament Nacional adduint que atempta contra la democràcia. Quan és Marine Le Pen qui la defensa. En representar els francesos que no es resignen a ser humiliats i vexats per la una classe política que els odia i, a sobre, s'ha venut a l'islam.

En declarar recentment Macron que "Dans une société démocratique, il ne devrait pas y avoir d'anonymat. On ne peut pas se promener encagoulé dans la rue. Sur Internet, les gens s'autorisent, car ils sont encagoulés derrière un pseudo, à dire les pires abjections" caricaturitza qualsevol que dissenteixi amb la classe política que representa com un criminal de pensament.

És així com pretén assegurar la llibertat dels francesos? Titllant qualsevol crítica al liberalisme i les seves excrescències, així com a l'islam, de delinqüència? Macron, com la classe política que encapçala, en són enemics a mort. Els francesos, en acabat, poden triar entre votar pel seu botxí o per Marine.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada