dilluns, 18 d’octubre del 2021

ALI HARBI ALI, PRIVILEGIAT GIHADISTA

Ali Harbi Ali

"(...) Police yesterday made extensive searches of Ali’s home in Kentish Town as well as his father’s house in Bounds Green, both North London, and his mother’s in Croydon, in the south of the city. Friends of his highly educated and well-connected family spoke of their shock at Ali’s arrest and claimed he was studying medicine. His dad Harbi is a former spokesman for the Somali government who fled to London to escape civil war." 

Ali Harbi Ali, assassí del diputat conservador David Amess, és el privilegiat fill d'un antic conseller del primer ministre de Somàlia. Viu a un lloc molt benestant de Londres, parla anglès, estudia medecina a una escola d'elit i és aficionat al futbol. 

Un altre bon exemple dels, aparentment, tants descendents d'immigrants reeixidament integrats. És palesa tanmateix amb brutals assassinats com aquest, perpetrat mitjançant 17 ganivetades, que no és així. 

És copsa que és tracta d'un problema etnocultural i no social. Ingents quantitats d'immigrants com Ali Harbi Ali són una potencial bomba. Pobres o rics, tant fa, poden tornar-se contra els europeus en qualsevol moment i circumstància.

Val a dir que la reacció del poder i els seus mitjans ha estat de defugir d'admetre-ho. Com també de fer front al fet que pot estar-se covant un conflicte etnocultural a la Gran Bretanya així com a la resta d'Europa entre immigrants i autòctons.

Tampoc fa esment del fet que és un altre cas de terrorisme musulmà a Europa. 

Potser confia en que hi ha prou amb la barreja de constant adoctrinament i repressió a que ens sotmet per fer-nos-hi resignar. Perquè el nostre patiment, les nostres víctimes, són negligibles danys col·laterals en l'assoliment de la seva meravellosa societat multicultural, multiracial i mestissa.

Tot plegat contrasta amb la reacció del mateix poder després de l'assassinat d'una diputada laborista al 2016. En aprofitar-lo per desfermar una acarnissada campanya de criminalització contra qualsevol que gosa d'oposar-se als seus designis. Què són clarament nefastos pels europeus. 

Els seus mitjans van enaltir-la com màrtir de la democràcia. Mentre ara només parlen del conservador David Amess per esmentar-ne les conviccions dretanes. En el present ambient ideològic, de tòxic predomini liberal, això gairebé equival a proclamar que va merèixer la seva cruel fi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada