dijous, 12 d’agost del 2021

OPOSEM AL FATALISME LA NOSTRA VOLUNTAT DE VIURE

 


"The number of illegal border crossings at Europe’s external borders in the first seven months of 2021 reached over 82000, 59% more than the total from a year ago, according to preliminary calculations."

Masses d'immigrants negres, nord-africans i asiàtics, provinents en la seva gran majoria de països que no estan en guerra, irrompen a Europa per assentar-s'hi.

A això cal afegir la també probable massiva arribada d'afganesos. Els mitjans ja ens adoctrinen per resignar-nos-hi.

Addueixen que fugen dels talibans. Però són els mateixos que després insisteixen en viure segons la llei islàmica, la xaria, contribuint així a l'islamització d'Europa. 

Cal afegir a això l'atiament pels capitostos de la UE, mitjançant grupuscles d'ultraesquerra, de l'assentament de molts milions més d'immigrants.

Diuen aquests capitostos que ens calen inexorablement per salvar-nos del nostre suïcidi demogràfic. Quan, pel contrari, només faran que rematar la nostra agonia en minoritzar-nos, dissoldre'ns i en acabat extingir-nos.

El que ens cal és reviscolar la nostra natalitat. Com fan Orban a Hongria i Morawiecki a Polònia. Amb l'aferrissada oposició, significativament, de la UE.

Els seus esmentats capitostos revelen així el seu veritable i sinistre tarannà. Enemic acarnissat del reviscolament dels europeus començant pels catalans.

Ens cal revoltar-nos contra la pretesament inexorable fi que ens imposen els nostres enemics.

Desvetllem-nos a la realitat i lluitem per la nostra supervivència. Oposem al fatalisme la nostra voluntat de viure. Abans que sigui massa tard.
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada