dijous, 12 d’agost del 2021

"SOFT POWER" LIBERAL I POSTMODERN CONTRA POLÓNIA

 

Kaczyński i Morawiecki, al centre. Fot. mat. pras./d

"(...) La ley exige que todos los medios que operan en Polonia tengan un propietario mayoritario residente en Europa, lo que ha provocado la furia de la oposición y el gremio periodístico, además de una seria advertencia de Estados Unidos. (...) El canal representa además la mayor inversión de capital estadounidense en Polonia, por valor de 1.000 millones de dólares.(...) ni las criticas y la secesión de su socio ni las manifestaciones ni las advertencias de EE.UU. han hecho retroceder a los ultraconservadores, que añaden un nuevo frente en su ofensiva contra la democracia liberal y a su enfrentamiento con la UE agrega un choque con EE.UU."

Els conservadors polonesos defensen encertadament Polònia de la propaganda liberal i postmoderna que fa estralls a altres nacions europees com Catalunya. Malden de deslliurar-la en haver copsat l'impacte esmicolador contra la identitat i els valors que s'hi pateix. 

Només qui pretén imposar-hi subreptíciament altres que en són antagònics pot esverar-se pel ha fet el primer ministre Morawiecki.

Aquest enuig de la UE i dels EU és, a més, molt hipòcrita. En no defensar la llibertat d'informació sinó pretendre seguir immiscint-se a la política polonesa. Rau en això, en la impossibilitat d'exercir-hi el seu soft power, l'irat esbroncament de Biden al govern polonès.

Biden s'ha declarat enemic dels governs d'Hongria i Polònia. En ser una reeixida alternativa nacionalista a la ideologia que els EUA imposa a Europa. Un model que no volen veure estès arreu d'aquesta

Morawiecki Biden han estat fins ara aliats units pel rebuig compartit contra Rússia. La guerra cultural desfermada per soscavar els valors dels polonesos ha suposat, tanmateix, que el primer ministre polonès s'hi distanciï.

Perquè l'objectiu d'infiltrar la ideologia liberal i postmoderna, com per exemple en la seva vessant LGTBIQ+, és soscavar la base social del govern nacionalista. 

Fer-lo, en acabat, impossible en un futur. Impossibilitant, així, que els europeus es vegin temptats de seguir el seu exemple. D'afirmar la identitat i valors europeus front els EUA i el món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada