dimarts, 17 d’agost del 2021

BIDEN, RULL I MORROS EXEMPLES DE CINISME I ESTUPIDESA

Ylènia Morros, ara ex-regidora de la CUP, va esdevenir caricatura barroera de l'extremisme inquisitorial de l'ultraesquerra postmoderna en forçar unilateralment l'aturada d'un monòleg d'humor. En fer-s'hi broma sobre el col·lectiu LGTBIQ+. De nou la bèstia fanàtica atiada per alguns amenaça en devorar-los. 

Josep Rull, ex-conseller de JxC i ex-pres polític, exhibeix el seu odi masoquista a Occident com responsable de tots els mals del món començant pels d'Afganistan. Palesant, tanmateix, un paternalisme així com un complex de messies salvador envers els afganesos i altres que ben bé podria ser titllat de supremacista blanc. 

Joe Biden, president dels EUA, ha proclamat que "our mission in Afghanistan was never to create a unified democracy".Dit altrament, que "la nostra missió a Afganistan mai va ser de crear una democràcia unificada". Llàstima que hagi arribat a aquesta conclusió després de malbaratar-hi milions de dòlars i, especialment, mil·lers de vides de soldats.

Aquests tres són un bon exemple del cinisme i estupidesa, que és preten passar per virtuosos i morals, que afligeixen massa occidentals i en palesen la decadència. Val a dir que no per ser això ben intencionat deixa de ser-ho i palesar-ho. Ens cal més realisme i menys lamentables pretensions basades en una prepotència moralitzant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada