diumenge, 13 de març del 2022

PEL FUTUR D'EUROPA, PROU RUSSOFÒBIA!

 

Txaikovski

"The Cardiff Philharmonic Orchestra is facing ridicule after removing the Russian composer Tchaikovsky from its forthcoming programme due to the conflict in Ukraine. Pyotr Ilyich Tchaikovsky’s 1812 Overture, which celebrates Russia’s defence against the invasion of Napoleon and is notable for featuring a volley of cannon fire, was due to be included in the orchestra’s Tchaikovsky concert at St David’s Hall on 18 March, but the entire programme has been abandoned due to events in Ukraine."

Els mateixos qui ens diuen que cal no barrejar el terrorisme gihadista amb els musulmans ara insisteixen en atiar una campanya russòfoba indiscriminada arran de la malaurada guerra a Ucraïna.

Per ser europeus, per ser blancs, els russos són gairebé exclosos de la jerarquia de víctimes d'aquests hipòcrites. Qui proclamen que cal acarnissar-s'hi en contra.

Una jerarquia on, com és veu, els europeus som infinitament darrere, per exemple, dels esmentats musulmans.

El distanciament entre Rússia i la resta d'Europa és així afavorit per aquesta gent. Qui mitjançant l'atiament de la xenofòbia contra els russos volen fer-lo degenerar en un trencament definitiu.

Són els EUA de Biden i la seva OTAN qui malden d'assolir-lo. Amb el suport servil dels capitostos de la UE massa mediocres i febles per oposar-se als seus nefastos designis.

Una Europa on si la tecnologia de la UE és sumés al poder militar i quant a recursos de Rússia seria una potència puixant. Rivalitzant seriosament amb els EUA així com, també, amb la Xina.

Sortosament enmig de la histèria russòfoba cada cop apareixen més veus assenyades combatent-la. Perquè a més de ser injusta només pot dur-nos a un greu daltabaix dificilment redreçable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada