dilluns, 18 d’octubre del 2021

NO SEREM REEMPLAÇATS!

Renaud Camus

"Existe una élite liberal globalista que conspira para sustituir a la civilización europea, blanca y cristiana, de origen grecolatino, y aplastarla bajo toneladas y toneladas de inmigrantes musulmanes, africanos o latinoamericanos, todo en el espacio de una sola generación. Es lo que dice una teoría de la conspiración conocida como “el gran reemplazo” y difundida por el pensador francés Renaud Camus, sobre todo a través de su libro homónimo (Le Grand Remplacement) publicado en 2011. (...) Más allá de los comprensibles retos que plantean las migraciones masivas que se avecinan, la idea de una invasión musulmana ha rondado la imaginación europea desde hace tiempo."

Podem confiar encara en aquesta oligarquia liberal i els seus mitjans qui ens diuen, per exemple, que "la idea de una invasión musulmana ha rondado la imaginación europea desde hace tiempo" ?

Perquè el que ens ronda, des de fa més de 1000 anys, és l'amenaça constant i real d'aquesta invasió. Arran de l'obsessió dels musulmans en conquerir i sotmetre Europa.

És palesa ja amb el seu setge de Constantinoble al segle VII, l'invasió del regne visigot d'Hispania mitjançant la que àrabs i nord-africans van escometre contra Europa fins ser vençuts a la batalla de Poitiers al segle VIII o la conquesta de Constantinoble al segle XV que va suposar un altre assalt contra Europa pels turcs que va arribar fins Viena on van ser novament derrotats al segle XVII.

Parlar d'una conspiració és, certament, absurd. Atès que el Gran Reemplaçament dels europeus, incloent els catalans, a la nostra terra ancestral és un fet en imposició, ben publicitat i pretesament justificat. 

Només cal llegir, per exemple, el titular "Europa necesita 60 millones de inmigrantes para sobrevivir" d'un article a La Vanguardia on és llegeix que "Stephen Smith, profesor de estudios africanos en la universidad de Duke, vaticina que en los próximos 30 años puede haber entre 150 y 200 millones de nuevos euroafricanos. Hoy hay solo nueve millones, de los cuales la mitad aproximadamente son subsaharianos. Smith considera que África será para Europa lo que México ha sido para Estados Unidos, un suministrador constante de mano de obra."

L'article esmentat conclou, en aquest sentit, proclamant que “Europa, como fortaleza antimigratoria, tiene los días contados. No aceptar a millones de inmigrante será un suicidio demográfico y no parece lógico que las sociedades europeas quieran suicidarse en el 2050”

S'hi admet que l'objectiu real d'aquest atiament de l'assentament massiu d'immigrants, tan sovint aliens quan no directament hostils a Europa, és fornir de mà d'obra a l'oligarquia liberal que hi regeix avui

També s'hi afirma que aquest assentament massiu s'assolirà sense que el nostre parer ni els nostres interessos importin gens a aquesta oligarquia i els seus col·laboradors. 

Se'ns commina, en acabat, a triar entre l'extinció arran del daltabaix terminal de la nostra natalitat o l'assentament de milions i milions d'immigrants que ens dissoldran als minvants europeus. 

Aquest és el seu Sistema democràtic i liberal. 

Cal seguir l'exemple de l'Hongria de Viktor Orbán qui ha reeixit en fomentar la natalitat autòctona. Esdevenint la Nèmesi mortal de l'esmentada oligarquia liberal qui, en oposar-s'hi, revela així ser enemiga dels europeus. 

No ens reemplaçaran!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada